Innorat vs Senin

0 Comments


          Stiu ca suntem in aprilie si multi dintre voi asteapta vara, dar vremea mohorata de afara ma face sa-mi pun aceasta intrebare: Innorat sau Senin? Zile intunecate si racoroase sau insorite si calduroase?
          Zilele in care cerul este senin iti dau o dispozitie excelenta si te incarca automat cu energie pozitiva, sunt zile in care, vorbind in mod personal, te ridici din pat cu zambetul pe buze dupa ce ai tras cu coada ochiului spre geam si ai zarit primele raze ale diminetii; esti multumit de tot ceea ce ai realizat in ultima perioada si parca orice grija sau indoiala din zilele anterioare devine o amintire indepartata; te ridici plin de viata din pat, strabati toata incaperea, deschizi fereastra si te bucuri de sunetul naturii si de aerul inca racoros al diminetii; esti incantat de tot ceea ce vezi si esti sigur ca va fi o zi minunata in care vei reusi sa faci o groaza de lucruri organizandu-ti timpul ca la carte.
          Zilele cu cer innorat sunt zile in care dormi destul de mult pierzand o buna parte din zi, te trezesti somnoros si parca ai mai dormi putin; reusesti intr-un final sa te ridici din pat si deja iti faci planul sa nu faci mare lucru in ziua respectiva in caz ca vor aparea si nori de ploaie, in schimb, daca ai noroc, poti face toate acele activitati pentru care de multe ori este prea cald pentru a le realiza. Este, deasemenea, o zi excelenta pentru meditatia asupra diferitelor probleme care ti-au acaparat in ultimul timp atentia si ai suficient timp la dispozitie pentru a le da de cap, dar si pentru a face planuri de viitor.
          Cu siguranta, preferatele mele sunt zilele insorite chiar daca imi place foarte mult meditatul din timpul zilelor posomorate, fiind o persoana care mediteaza ore intregi asupra multor aspecte ale vietii. Simt ca starea mea de bine este dictata de numarul razelor de soare d epe cer, asa ca am sa aleg mereu zilele insorite.
          Tu ce fel de zile adori cel ma mult?


You may also like

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...